5. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI
09 Eylül 2018, Pazar

Sağlık-Sen Bursa Şubemizin 5. Olağan Genel Kurulu bugün gerçekleşti. AK Parti Milletvekili Dr.Mustafa ESGİN, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mihrimah KOCABIYIK, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Oktay YILMAZ, Sağlık Müdürü Dr.Özcan AKAN, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Erkut ÖNEŞ, İHH Bursa Başkanı Hüseyin KAPTAN, Bursa Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Numan ŞEKER, Memur-Sen'e bağlı sendikalarımız ile diğer illerden gelen Sağlık-Sen Başkanlarımızın katılımı ile gerçekleşen 5. Olağan Genel Kurulda Şube Başkanımız Gökhan YÜNKÜL güven tazeleyerek tekrar şube başkanı seçildi.

 

Açılış konuşmasında bugüne kadar büyük fedakarlıklar ile çalışan sendika teşkilatımıza teşekkür eden YÜNKÜL " Şeyh Edebali'nin, "İnsanı Yaşat ki, Devlet yaşasın" sözünün mirasçıları tarafından en fazla ihtiyaç duyulan bir zamanda kurulan ve memur sendikacılığının yüz akı Memur-Sen ve Sağlık-Sen camiasının bir neferi olarak bu davada sizlerle birlikte yer almaktan büyük bir onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. dedi. 

Şube Başkanımız Gökhan YÜNKÜL konuşmasında son dönemde yaşanan gelişmelere de değinerek; Ülkemiz ve islam coğrafyası zor zamanlardan geçmektedir. Emperyalist zihniyetlerin coğrafyamızdaki kirli emellerini hayata geçirmek için başta Ülkemiz olmak üzere, komşu ülkelerde giriştikleri alçak eylemlere şahit oluyoruz. Ülkemizde de bu alçak eylemlere gezi kalkışması,  17/25 Aralık Operasyonu, 15 Temmuz hain darbe girişimi ve son olarak ekonomik saldırılarda şahit olmaktayız. Ancak tüm bu alçak saldırılar Türkiye'yi bir olmaya, diri olmaya ve her şartta Büyük Türkiye olma idealine ulaşmasından alıkoyamamıştır." dedi. 

ÜYE SAYIMIZ KİBRİMİZİ DEĞİL YÜKÜMÜZÜ ARTTIRIYOR

Sağlık-Sen’in yükselen büyüme grafiğinde de, Memur-Sen’in 1 milyon üye sayısını aşmasında da teşkilatlarımızın çalışmasına vurgu yapan YÜNKÜL;  "Ancak üye sayımız kibrimizi değil, yükümüzü artırıyor. Bunun bilinciyle hareket etmeliyiz. Şu hususun da altını önemle çizmek isterim. Sayımız arttıkça kalitemiz düşmemeli; niteliğimiz milletin ışık kaynağı olmalıdır. Gücümüz ve niteliğimiz; Emeğin ve ekmeğin değerini daha da yükseltmenin, Kamu görevlilerine daha fazla kazandırmanın, demokratikleşmeye katkı vermenin, daha fazla yorulmanın, alın ve akıl teri dökmenin sorumluluğunu yüklemektedir."

MEMUR-SEN VE SAĞLIK-SEN HEP ÖN SAFLARDA YER ALDI

Kongremize katılan misafirlerimizin selamlama konuşmalarının ardın kürsüye çıkan AK Parti Milletvekili Dr.Mustafa ESGİN 5.Olağan Genel Kurulumuzun hayırlı olmasını dileyerek, "Sağlık-Sen ve Memur-sen teşkilatları yaptıkları çalışmalar ile her zaman takdir edilmiştir. Milletin iradesinin yanında yer alan Sağlık-Sen'in bu duruşunu hep takdirle karşıladım. 15 Temmuzda darbeye karşı net bir tavır koyan, Merhum Mehmet Akif İNAN'ın mayasını çaldığı Memur-Sen ve Sağlık-Sen bugünde ülkemizin demokrasi ve emek mücadelesinde ön saflarda yer almıştır. 5. Olağan Genel Kurulun hayırlı olmasını dileyerek Memur-Sen ve Sağlık-Sen İl Başkanı Gökhan YÜNKÜL'e başarılar diliyorum. Bundan sonraki süreçtede hep birlikte Bursa'mız ve sağlık çalışanlarının daha iyi koşullarda çalışması için birlikte çalışacağız." dedi. 

YÖNETİM KURULU

Yapılan seçim ile birlikte Yönetim Kurulumuz şu şekilde oluştu;

Gökhan YÜNKÜL Şube Başkanı

Alaattin DEMİR Başkan Yardımcısı (Başkan Vekili)

Mehmet ÇİÇEKEL Başkan Yardımcısı (Teşkilat)

Yusuf TURGUT Başkan Yardımcısı (Mali)

Hüseyin AYDIN Başkan Yardımcısı (Basın Yayın)

Erkan BAŞTAR Başkan Yardımcısı (Mevzuat)

Murat ÖN Başkan Yardımcısı (Sosyal İşler)

 




  • PAYLAŞ :
  • memursen logo
  • sagliksen logo
  • sağlık bakanlığı logo
  • aile ve sosyasl politikalar bakanlığı logo
  • calışma ve sosyal güvenlik bakanlığı logo