SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ PROMOSYON İHALESİ YAPILDI
25 Aralık 2018, Salı

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü ve bağlı birimler için (İlçe Sağlık Müdürlükleri, Aile Sağlığı Merkezleri,112 Komuta Kontrol Merkezi Başhekimliği ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonları dahil olmak üzere) tek seferde ödenmek üzere 3 (üç) yıllığına 2.425 TL tutarında banka promosyon anlaşması yapıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şube Başkanımız Gökhan YÜNKÜL promosyon ödemelerinin çalışanlarımız için sendikamızın önemli bir kazanımı olduğunu belirterek "yıllarca alınan promosyonlar kurumların ihtiyaçları için harcanmıştı. Memur-Sen'in yetkili olması ile beraber bu konu gündeme getirilmiş ve alınan promosyonun tamamının çalışanlara ödenmesi sağlanmıştır. Yetkili sendika olarak katıldığımız promosyon ihalelerinde önceliğimiz çalışanların lehine olan şartların ve ödemenin olmasını sağlamaktır. İhale sonucunda çalışanlarımızın hem en yüksek miktarda promosyon almasını hemde bankacılık işlemlerinin çalışan lehine olmasını sağlamaya çalışıyoruz. Sağlık Müdürlüğü ve bağlı kurumlar için yapılan ihalede de 3 yıllığına tek seferde peşin ödeme ile 2.425 TL gibi bir rakamın ödenecek olması bizleri fazlası ile memnun etmiştir. İhale sürecinde ve protokol aşamasında sürekli olarak çalışanlardan yana tavır koyan İl Sağlık Müdürümüz Dr.Özcan AKAN'a ve ihale komisyonundaki Sağlık Müdürlüğü yöneticilerine teşekkür eder, promosyon anlaşmasının tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını dilerim" dedi.

Promosyon anlaşması,ihaleye katılan bankalar arasından, çalışanlarımız için en iyi şartları sağlayan TEB (Türk Ekonomi Bankası) ile yapılmış olup, 24/12/2018 tarihinde taraflar arasında protokol imzalandı. Yapılan protokol gereği, Kurumlarımızdan atama, nakil, istifa, emeklilik, askerlik vb. nedenlerle ayrılan hiçbir personelden promosyon geri iade alınmayacaktır. Kuruma daha sonra atanacak veya tayinle gelecek memurların promosyon paraları da  yapılan anlaşma ile garantiye alınmış olup, buna göre dağıtılan miktarın 3 yıllık süreye oranlanmak suretiyle geriye kalan süre hesaplanarak, promosyon miktarı banka tarafından  kurumda göreve başlayan personellerin hesabına yatırılacaktır. Personelin günlük nakit çekme miktarı 5.000 TL olacaktır. Anlaşma yapılan bankanın ATM'si bulunmayan ilçelerde, ortak nokta ATM'lerden dört defaya kadar masrafsız para çekimi yapılabilecektir. Ayrıca, EFT ve havale gibi işlemler için banka tarafından hiçbir masraf talep edilmeyecektir.

  • PAYLAŞ :
  • memursen logo
  • sagliksen logo
  • sağlık bakanlığı logo
  • aile ve sosyasl politikalar bakanlığı logo
  • calışma ve sosyal güvenlik bakanlığı logo